Κατανοώντας τους σύγχρονους γρήγορους ρυθμούς και τον περιορισμένο πολύτιμο χρόνο των πελατών τους, τα My Market δημιούργησαν την νέα έξυπνη εφαρμογή My Market App που προσφέρει ευκολία, ευελιξία και πολύτιμη βοήθεια στην καθημερινότητα!

Με το νέο My market App, αφήνετε «πίσω» τις χειρόγραφες λίστες και αξιοποιώντας τρόπους πέραν από τους παραδοσιακούς, έχετε πλέον την δυνατότητα να δημιουργήσετε την λίστα για τα ψώνια σας με απλές και γρήγορες κινήσεις :

Επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε από τις ήδη έτοιμες κατηγορίες του App, με μια κίνηση!

Προσθέστε στη λίστα σας το προϊόν της προσφοράς που σας ενδιαφέρει είτε από το φυλλάδιο προσφορών, είτε από τις ειδικές προσφορές!

Εμπλουτίστε την λίστα σας σκανάροντας το barcode του αγαπημένου σας προϊόντος και το προϊόν εντάσσεται αυτόματα σε αυτήν άμεσα!

Αλλά ακόμα και αν έχετε ξεχάσει κάτι σημαντικό από την λίστα σας μην ανησυχείτε. Μπορεί οποιοσδήποτε να το προσθέσει από Η/Υ και σε πραγματικό χρόνο να λάβετε την ανανεωμένη λίστα στο κινητό σας! Επίσης, με το My Market App έχετε την δυνατότητα να βρείτε το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα και αν τελικά δεν αναλάβετε εσείς τα ψώνια, μπορείτε απλά και εύκολα να προωθήσετε την έτοιμη λίστα σας στο έτερον σας ήμισυ!

Επίσης, με την λειτουργία “smart living” τα My market σας προτείνουν έτοιμες λίστες με επιλεγμένα προϊόντα από τις τρέχουσες προσφορές για διάφορες καθημερινές περιστάσεις ή κοινωνικές εκδηλώσεις.

Τέλος, ενημερώνεστε για τις extra προσφορές που «τρέχουν» εντός καταστημάτων ώστε να μην χάνετε καμία ευκαιρία!

Εύκολα, με απλά βήματα και δωρεάν, η νέα εφαρμογή των My Market σας προσφέρει λύσεις και ιδέες που κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη!