Με ένα καινούργιο άλμπουμ εγκαινιάζει την καινούργια χρονιά ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα ένα teaser για να εξηγήσει την πηγή έμπνευσης για το «Άνθρωπος των Δασών (Man of the Woods)».

«Αυτό το άλμπουμ, στ’ αλήθεια το εμπνεύστηκα από τον γιο μου, τη γυναίκα μου, την οικογένειά, αλλά, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με τα άλλα άλμπουμ μου, από εκεί που κατάγομαι. Και είναι προσωπικό» λέει ο Τζάστιν, στο κλιπάκι. Δίπλα του, ο δίχρονος γιος του, ο Σίλας και η γυναίκα του, η Τζέσικα Μπίελ της οποίας η φωνή κάποια στιγμή ακούγεται: «Έχεις την αίσθηση (σ’ αυτό το άλμπουμ) βουνών, δέντρων, φωτιάς στο ξέφωτο, της Άγριας Δύσης, του τώρα».

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου, και ο εδώ και πολύ καιρό συνεργάτης του Τζάστιν, ο Φάρελ Γουίλιαμς λέει ότι «είναι τόσο γήινο! Είναι εκεί που, στη ζωή σου, βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή». Οι φανατικοί θαυμαστές δεν θα χρειαστεί να περιμένουν ένα μήνα ν’ ακούσουν Τζάστιν, γιατί την Παρασκευή θα κυκλοφορήσει καινούργιο τραγούδι του!

Το «Άνθρωπος των Δασών» είναι το πέμπτο άλμπουμ που ηχογραφεί σε στούντιο το πρώην μέλος των NSYNC και η χρονική στιγμή της κυκλοφορίας του δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη: τον επόμενο μήνα ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ θα κάνει εμφάνιση στο show του ημιχρόνου του Super Bowl (του τελικού για το πρωτάθλημα του αμερικανικού ράγκμπι ή ποδοσφαίρου, όπως εννοούν το ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ)!