Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Athens Internet Cat Video Festival, το Σάββατο 28 Μαρτίου, συγκεντρώνοντας ενθουσιώδη σχόλια από μικρούς και μεγάλους! Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τη ΜΚΟ – Εφτάψυχες (Nine Live Greece)με στόχο να προβάλλει μια διασκεδαστική ταινία 70 λεπτών του Walker Art Center των ΗΠΑ, με τα πιο διασκεδαστικά βίντεο των τετράποδων φίλων μας!

Φέτος, το Φεστιβάλ υποστήριξε η Purina ONE® που βρίσκεται στο πλευρό της ΜΚΟ, Εφτάψυχες (Nine Lives Greece) αλλά και πάντα κοντά στις αγαπημένες μας γάτες, καλύπτοντας όλες τους τις ανάγκες και φροντίζοντας καθημερινά για την ισορροπημένη διατροφή και υγεία τους.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, το κοινό απόλαυσε και πέντε συναρπαστικά ελληνικά βίντεο που ξεχώρισαν στο διαγωνισμό της Purina ONE® και βραβεύτηκαν από τη γνωστή ηθοποιό και γατομαμά Τζένη Θεωνά, που υποστηρίζει τόσο το έργο των Nine Lives όσο και φροντίζει τις πολλές γατούλες της, επιλέγοντας Purina ΟΝΕ®. Κάθε νικητής έλαβε ειδικό τιμητικό βραβείο και δωρεάν τροφή Purina ONE® για 3 μήνες.