Από 01 έως 15 Νοεμβρίου στο ATHENS METRO MALL γιορτάζουν την ομορφιά

Και φέτος, σε συνεργασία με τα Galerie De Beaute, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων προσφέρει καθημερινά μοναδικές beauty εκπλήξεις, συμβουλές, προϊόντα, εκπτώσεις και λαμπερά δώρα*!

Οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ! Την Κυριακή 04 Νοεμβρίου τα καταστήματα θα βρίσκονται ανοιχτά παρέα με τη Νάγια Αποστόλου και τον Athens Dee Jay (12:00-15:00) όπου θα σας περιμένουν για περισσότερο beauty shopping και όχι μόνο!

Μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και έξω ακριβώς από το σταθμό Metro του Αγίου Δημητρίου το ATHENS METRO MALL σας περιμένει με 95 επώνυμα καταστήματα αγαπημένων εταιρειών Ομορφιάς, Μόδας, Τεχνολογίας και ειδών Σπιτιού!

Και μην ξεχνάτε! Και το Νοέμβριο, τα Happy Family Weekends του ATHENS METRO MALL περιμένουν όλη την οικογένεια στη γωνιά τους, στον 3ο όροφο, κάθε Σάββατο Και Κυριακή – με ελεύθερη είσοδο – για απίθανα θεματικά παιχνίδια που θα προσφέρουν διασκέδαση στους μικρούς μας φίλους! Ταυτόχρονα, οι ακόμα πιο μικροί επισκέπτες απολαμβάνουν αφήγηση παραμυθιών και άλλες δραστηριότητες στα Happy Family Moments, στον 4ο όροφο!

*Οι καθημερινές κληρώσεις από 01/11 έως 15/11 θα αναδεικνύουν ένα νικητή ανά ημέρα. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο Infodesk (επίπεδο 0) με την επίδειξη της απόδειξης αγορών της ίδιας ημέρας, αξίας άνω των €30,00.

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL

Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία των καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης.

Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.