Το TEDxAcademy πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μία σειρά πρωτότυπων και διαδραστικών διοργανώσεων ποικίλης θεματολογίας, τα TEDxAcademy Salon 2015: Dialogues4Change, τα οποία βασίζονταιστο διάλογο μεταξύ των παρευρισκομένων.

Φέτος, το 1οTEDxAcademySalon 2015: Dialogues4Change, με θέμα “Ανοιχτά Δεδομένα: Διαφάνεια στη Διακυβέρνηση, Καλύτερη Δημοκρατία” θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 20 Ιανουαρίου στο ImpactHUBAthens.

ΟΔιομήδης Σπινέλλης(Καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Διευθυντής του εργαστηρίου Πληροφοριακών Τεχνολογιών και Συστημάτων Διοίκησης- ISTLab) και ο Θόδωρος Καρούνος (ερευνητής στο Εργαστήριο Διαχείρισης και Βέλτιστου Σχεδιασμού Δικτύων, Πρόεδρος ΔΣ στην Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού /Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα και εθνικός εκπρόσωπος των ελληνοποιημένων αδειών CreativeCommon), θα συζητήσουν για τα ανοιχτά δημόσια δεδομένα και θα διερευνήσουν σε ποιο βαθμό αποτελούν βασική προϋπόθεση για τη σωστή διακυβέρνηση και το χτίσιμο ενός ουσιαστικά δημοκρατικού κράτους.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης.

Η συμμετοχή ανέρχεται σε 10 ευρώ το άτομο και τα εισιτήρια θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.tedxacademy.com

Χορηγός επικοινωνίας:

Λίγαλόγιαγιατα TEDxAcademy Salon: Dialogues4Change:

ΤαTEDxAcademy Salon: Dialogues4Change αποτελούν διοργανώσεις περιορισμένης συμμετοχής (max 100 ατόμων) και διαφορετικής θεματολογίας κάθε φορά που έχουν ως βάση το διάλογο μεταξύ των παρευρισκομένων.

Σε κάθε διοργάνωση, δύο ομιλητές κάνουν την τοποθέτηση τους σχετικά με συγκεκριμένη θεματολογία ενώ δημοσιογράφος-συντονιστής ενθαρρύνει το διάλογο με τους συμμετέχοντες.

Λίγα λόγια για το TEDxAcademy:

Το TEDxAcademy αποτελεί μη κερδοσκοπικό οργανισμό που λειτουργεί με μια ομάδα εθελοντών υπό την αιγίδα του οργανισμού TED και με όραμα τον επαναπροσδιορισμό της Ελλάδας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το TEDxAcademy, καθώς και αρχειακό υλικό σχετικό με τις διοργανώσεις του, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.tedxacademy.com.

Μείνετε σε επαφή

Facebook: www.facebook.com/TEDxAcademy

Blog: http://blog.tedxacademy.com

twitter: http://www.twitter.com/tedxacademy

flickr: http://www.flickr.com/photos/tedxacademy