Το New Hotel στα καλύτερα ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Τουρκία

Το New Hotel, μέλος του Ομίλου YES!Hotels, απέσπασε τη 10η θέση, όντας το 2ο καλύτερο ξενοδοχείο της Αθήνας, στα Condé Nast Traveler’s Readers’ Choice Awards 2015, στην κατηγορία των Καλύτερων Ξενοδοχείων σε Ελλάδα και Τουρκία.

Περισσότεροι από 128.000 ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, έλαβαν μέρος στα 28α Condé Nast Traveler’s Readers’ Choice Awards – οι περισσότεροι που έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα – υποβάλλοντας εκατομμύρια αξιολογήσεις και δεκάδες χιλιάδες σχόλια, βοηθώντας να δημιουργηθεί η λίστα με τους πιο αγαπημένους προορισμούς. Η έμφαση δόθηκε στην αυθεντική και προσωποκεντρική φιλοσοφία φιλοξενίας, συστατικά που χαρακτηρίζουν τόσο τις επιλογές των νέων όσο και των πιο πιστών ταξιδιωτών.

Το New Hotel, του παγκοσμίου φήμης συλλέκτη έργων σύγχρονης τέχνης Δάκη Ιωάννου, βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στο ξεκίνημα της πιο όμορφης περιοχής της Αθήνας, την Πλάκα. Από το 2011 που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του, το New Hotel ξεχώρισε για το μοναδικής αισθητικής περιβάλλον του και την απαράμιλλη ποιότητα φιλοξενίας που παρέχει στους επισκέπτες του. Η νέα αυτή διάκριση που απέσπασε στα Condé Nast Traveler’s Readers’ Choice Awards 2015, αποτελεί ακόμη μία επιβεβαίωση για την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών του New Hotel, ως αποτέλεσμα διαρκούς εξέλιξης και καινοτομίας, πάντα προς όφελος των πελατών. Η Στεφανία Φλέγγα, Director of Sales and Marketing Yes! Hotels Group δήλωσε σχετικά: «Όλοι στην οικογένεια της YES! είμαστε υπερήφανοι και ενθουσιασμένοι που οι αναγνώστες του Condé Nast Traveler και πελάτες μας, ξεχώρισαν το New Hotel, τόσο για το ξεχωριστό design, όσο και για την ποιότητα υπηρεσιών που παρέχει το ξενοδοχείο. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια εμπειρία αυθεντικής και παράλληλα σύγχρονης φιλοξενίας, σε κάθε επισκέπτη του ξενοδοχείου και η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί μια πολύ σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών μας. Παράλληλα, αυτή η αναγνώριση αναδεικνύει την ελληνική φιλοξενία και ενισχύει ουσιαστικά την παρουσία της Αθήνας, ως μια πόλη-απαραίτητος stop-over προορισμός για κάθε ταξιδιώτη που επισκέπτεται την Ελλάδα».