Το NESTEA FREE, το πράσινο τσάι χωρίς θερμίδες που έχει αγαπηθεί από το καταναλωτικό κοινό, συνεχίζει δυναμικά τη συνεργασία του με τη γνωστή ηθοποιό Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία εκφράζει απόλυτα τη σύγχρονη εικόνα, τη φιλοσοφία και τις αξίες της μάρκας. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλάνο που περιλαμβάνει έντυπες καταχωρίσεις, outdoor αλλά και below the line επικοινωνία, το NESTEA FREE και η Ιωάννα μας προσκαλούν να υποδεχθούμε το καλοκαίρι, απολαμβάνοντας τις δικές μας στιγμές ελευθερίας μέσα στην ημέρα μας.

Σε δύο απολαυστικές γεύσεις – δροσερό λεμόνι και εξωτικό passion fruit – το NESTEA FREE απευθύνεται σε όλους εκείνους που φροντίζουν τον εαυτό τους και τη διατροφή τους, ακολουθώντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, ενώ παράλληλα επιθυμούν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους, χωρίς περιορισμούς και δεύτερες σκέψεις.

Έτσι λοιπόν, και αυτό το καλοκαίρι το NESTEA FREE είναι εδώ για να μας χαρίσει μοναδική απόλαυση και δροσιά χωρίς έγνοιες και να γίνει ο απόλυτος σύντροφός μας στις στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, τόσο στην πόλη, όσο και τη θάλασσα!

Δελτίο Τύπου