Το Social Impact Award είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με σκοπό να εκπαιδεύσει, να καθοδηγήσει, να συμβουλέψει και να προετοιμάσει τους νέους που θέλουν να πραγματοποιήσουν τη δική τους κοινωνική επιχείρηση. Είναι ένα πρόγραμμα που αναπτύσσει την έννοια της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και βοηθάει στην εξέλιξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων. (να φύγει, είναι λίγο επανάληψη). Στους τρεις μήνες που διαρκεί περιλαμβάνει οχτώ εκπαιδευτικά σεμινάρια, επιχειρηματικό διαγωνισμό, ψηφοφορία και τέλος ανάδειξη τριών νικητήριων ομάδων. Μέσα από τα εργαστήρια που θα παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εμπνευστούν, να εξοικειωθούν με μεθοδολογίες και να αναπτύξουν το δικό τους επιχειρηματικό πλάνο.

Την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου στις 18:00 στο Impact Hub Athens θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη του Social Impact Award σε μια εκδήλωση η οποία θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από τους νικητές της περσινής διοργάνωσης, ομιλίες για την κοινωνική επιχειρηματικότητα και μια σύντομη ξενάγηση στο φετινό πρόγραμμα.

Το SIA πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα και είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να μπορέσει κάθε εν δυνάμει επιχειρηματίας να δημιουργήσει μια βιώσιμη κοινωνική επιχείρηση. Ελάτε μαζί μας, μπείτε στο Social Impact Award.gr ή στο facebook στη σελίδα Social Impact Award για να ενημερωθείτε για τα σεμινάρια του προγράμματος και τη δήλωση συμμετοχής.