Το Colour Day Festival φέτος είχε χρώμα… CU!

Για μία ακόμη χρονιά το CU έδωσε χρωματιστό παρόν στο Colour Day Festival και την ευκαιρία σε 1.000 CU συνδρομητές, μέσω του CU AROUND να αποκτήσουν 1+1 εισιτήριο προκειμένου να ζήσουν το μεγαλύτερο και πιο ζωηρό νεανικό event μαζί με την παρέα τους.

Το Colour Day Festival έδωσε τη μοναδική ευκαιρία σε 30.000 νέους να απολαύσουν ένα ολοήμερο event με live performances και dj sets από γνωστούς καλλιτέχνες, αλλά και ένα μαγευτικό «πόλεμο» χρωμάτων.

Το CU ήταν εκεί με το δικό του «κάστρο», το FactoryofCool, μία cool κατασκευή από ψυγεία containers, που δημιουργήθηκε για να προσφέρει μία ανάσα δροσιάς στους παρευρισκόμενους.

Το Factory of Cool εκτός από δροσιά επεφύλασσε ακόμη περισσότερες εμπειρίες για τους φίλους του CU, με πολλούς καλεσμένους όπως ο YouTuber και stand-up comedian Κώστας Μαλιάτσης, ο οποίος ανέλαβε με μία live μετάδοση από το Facebook του Vodafone CU να μεταδώσει τον παλμό του event σε όσους δεν κατάφεραν να βρεθούν εκεί. Η live μετάδοσή του Κώστα Μαλιάτση βρίσκεται στο link του facebook:

https://www.facebook.com/VodafoneCU/videos/vb.88605814755/10155537322109756/?type=3&theater

Παράλληλα, ο γνωστός Instagrammer Λευτέρης Μητσόπουλος, ντυμένος στα λευκά, έπαιξε το παιχνίδι «Find Mr. White», όπου το κοινό έπρεπε να τον εντοπίσει ανάμεσα στο πλήθος και να τον «λούσει» με χρώματα. Στιγμιότυπα με τον Mr. White στο https://www.youtube.com/watch?v=j2ZPmMVqu_E

Με στόχο να ολοκληρωθεί η πολύχρωμη εμπειρία, το CU έδωσε την ημέρα του event 3GBστους συνδρομητές του, ούτως ώστε να αποκτήσουν όλοι τη δυνατότητα να μοιραστούν τα στιγμιότυπα που τους εντυπωσίασαν.

Το CU επιφυλάσσεται για το ColourDayFestival 2018. Έως τότε δείτε περισσότερα για το φετινό event εδώ: https://www.facebook.com/VodafoneCU/posts/10155551010839756

Βρες περισσότερες πληροφορίες για τις μοναδικές εμπειρίες του CUAround εδώ:

https://www.vodafonecu.gr/cu-around/