Νέο Κατάστημα, Λεωφόρος Ποσειδώνος 67!

Μία ακόμη γλυκιά διεύθυνση, στα Νότια Προάστια, έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα καταστημάτων του ομίλου «Κωνσταντινίδης» στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 67.

Τα Νότια Προάστια ταξιδεύουν στις γευστικές διαδρομές της Μικρά Ασίας με τα πλούσια αρώματα και τις παραδοσιακές γεύσεις των Ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης που αποτελούν για 4η γενιά συνώνυμο της υψηλής ζαχαροπλαστικής κερδίζοντας και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Ο όμιλος «Κωνσταντινίδης» έχοντας ως κύριο μέλημά του την ικανοποίηση των καταναλωτών του, φροντίζει να διατηρεί αναλλοίωτη την ποιότητα των προϊόντων του χρησιμοποιώντας κορυφαίες πρώτες ύλες και ταυτόχρονα διατηρώντας τις αναφορές του στη παράδοση. Για το λόγο αυτό διευρύνει το δίκτυο του με στόχο να είναι πάντα κοντά στον καταναλωτή ενδυναμώνοντας ταυτόχρονα την παρουσία του στο χώρο.

Τα ανοιχτά παρασκευαστήρια και οι έμπειροι ζαχαροπλάστες σας περιμένουν να γευτείτε τις γλυκές προτάσεις που σας έχουν ετοιμάσει υπό τους ήχους υπέροχων μελωδιών από έμπειρους πιανίστες που θα ικανοποιήσουν και τις πέντε αισθήσεις σας.