Η Ryanair, η αγαπημένη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης και η Sabre, μια παγκόσμια εταιρία που προσφέρει λύσεις τεχνολογίας στην ταξιδιωτική βιομηχανία, σήμερα (6 Μαΐου) ανακοίνωσαν συνεργασία μέσω της οποίας οι χαμηλοί ναύλοι και πρόσθετες υπηρεσίες της Ryanair, θα είναι διαθέσιμες προς τα ταξιδιωτικά γραφεία και τις εταιρίες που έχουν πρόσβαση στο σύστημα κρατήσεων της Sabre (GDS) στην Ευρώπη.

Ο συνδυασμός των χαμηλών ναύλων και του ενισχυμένου δικτύου σε κεντρικά και περιφερειακά αεροδρόμια της Ryanair με τις τεχνολογικά πρωτοποριακές λύσεις και υπηρεσίες της Sabre στην Ευρωπαϊκή αγορά, θα δώσουν στην Ryanair την δυνατότητα να βελτιώσει το ταξιδιωτικό της προϊόν προς τους επαγγελματίες ταξιδιώτες.

Η συνεργασία της Ryanair με την Sabre, ακολουθεί την περσινή ένταξη του Business Plus και των υπηρεσιών για εταιρίες και γκρουπ, επιτρέποντας σε ακόμα περισσότερους επαγγελματίες και εταιρίες να έχουν πρόσβαση στους χαμηλούς ναύλους της Ryanair, εξοικονομώντας εκατομμύριά στις Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις ετησίως.

Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί την πιο πρόσφατη από μια σειρά ενεργειών οι οποίες έχουν ως στόχο την βελτίωση της εμπειρίας των πελατών, ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better”, όπως η λειτουργία καινούργιας ιστοσελίδας της Ryanair, η νέα εφαρμογή για κινητά με ηλεκτρονικές κάρτες επιβίβασης, οι αριθμημένες θέσεις, η δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή και μία εξατομικευμένη οικογενειακή υπηρεσία, το Family Extra. Όλα αυτά, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές, με περισσότερες αναβαθμίσεις για το 2015.

Ο Επικεφαλής Marketing της Ryanair, Κenny Jacobs δήλωσε:

“Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με την Sabre, καθώς συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίας μας σε ακόμα περισσότερους επαγγελματίες ταξιδιώτες και εταιρίες. Με περισσότερο από το 27% των πελατών μας να ταξιδεύει ήδη για επαγγελματικούς σκοπούς, συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την καλύτερη business υπηρεσία της Ευρώπης, με τους χαμηλότερους ναύλους, τις περισσότερες πτήσεις στην ώρα τους και το εξατομικευμένο Business Plus. Οι εταιρίες, οι επαγγελματίες ταξιδιώτες, και οι εταιρίες διαχείρισης ταξιδιών (TMCs) θα έχουν πλέον μεγαλύτερη πρόσβαση στους χαμηλούς μας ναύλους και στο μεγαλύτερο δίκτυο δρομολογίων στην Ευρώπη χάρι στην συνεργασία μας με την Sabre”.

Ο Harald Eisenaecher, Αντιπρόεδρος της Sabre Travel Network, EMEA δήλωσε:

“Η Ryanair έχει γίνει μια δημοφιλής επιλογή για τους επαγγελματίες ταξιδιώτες και πλέον είναι ακόμα πιο εύκολο, γρήγορο και αποδοτικό για τα ταξιδιωτικά γραφεία να αγοράζουν και να κλείνουν τους ναύλους και τις πρόσθετες υπηρεσίες της Ryanair μέσω της Sabre. Οι πρωτοποριακές στην βιομηχανία δυνατότητές μας, επιτρέπουν στην Ryanair να διαθέτει προς πώληση τους ναύλους και πρόσθετες υπηρεσίες της με τον τρόπο που θέλει, εξασφαλίζοντας συνοχή ανάμεσα σε όλα τα κανάλια πώλησης”.

Η θέση της Sabre στην ταξιδιωτική βιομηχανία παίζει σημαντικό ρόλο στην πώληση αεροπορικών ναύλων, δωματίων ξενοδοχείων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, εισιτηρίων τρένων και άλλου είδους παροχών για ταξιδιωτικούς πράκτορες και εταιρίες. Η εταιρία κατέχει ηγετική θέση και διαχειρίζεται πάνω από 110 δισεκατομμύρια δολάρια σε εκτιμώμενα ταξιδιωτικά έξοδα. Οι ναύλοι και οι πρόσθετες υπηρεσίες της Ryanair θα είναι διαθέσιμες στο σύστημα της Sabre από την αρχή Ιουνίου του 2015.