Η HackettLondon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή νέας πολυετούς συμφωνίας με την WILLIAMSMARTINIRACING σύμφωνα με την οποία θα είναι ο επίσημος προμηθευτής των ειδών ένδυσης της ομάδας από τη σαιζόν 2015 και μετά.

Ως μέρος της συμφωνίας η Hackett θα παρέχει την ενδυμασία του προσωπικού της WILLIAMSMARTINIRACING σε κάθε Grand Prix κατά τη διάρκεια της Formula 1, καθώς επίσης την ενδυμασία και τις αποσκευές που θα χρησιμοποιούνται από τα μέλη της ομάδας κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, η Hackett θα γίνει o επίσημος συνεργάτης της ομάδας, με το λογότυπο της να εμφανίζεται στη «μύτη» του αγωνιστικού αυτοκινήτου της WilliamsFW37Mercedes, στα πουκάμισα του προσωπικό, καθώς επίσης στα κοστούμια του αγώνα και στα καπέλα που θα φορούν οι πιλότοι FelipeMassa, ValtteriBottasκαι SusieWolff.

Ο JeremyHackett σχολίασε για την νέα συνεργασία, «Το Motorsport υπήρξε ένα μέρος του DNA της Hackett για πολλά χρόνια τώρα και η προοπτική να δουλεύουμε με έναν από τους γίγαντες της F1 μου προκαλεί ρίγος. Η Martini racing υπήρξε ανέκαθεν εκπρόσωπος του κύρους και της πολυτέλειας, και ήταν φυσικό για τη Hackett να συνεργαστεί με την ομάδα της. Παρατήρησα επίσης ότι η Hackett ιδρύθηκε την ίδια χρονιά που η Wιlliams κέρδισε το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα … ένα προμήνυμα, εάν ποτέ υπήρξε!»

Μιλώντας για τη νέα εταιρική σχέση η ClaireWilliams, Deputy Team Principal & Commercial Director της Williams, είπε, «η Hackettέχει εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες μάρκες ανδρικών ρούχων του κόσμου και όπως η Williams παραμένει απόλυτα Βρετανική αλλά με διεθνή απήχηση. Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με ένα σήμα του δικού της status.

Η αγωνιστική ομάδα υποβάλλει τα ρούχα και τις αποσκευές της σε μεγάλη πίεση καθώς ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και εργάζονται υπό δύσκολες συνθήκες. Επιδιώκουμε πάντα έναν προμηθευτή που να έχει εξαιρετική φήμη για την ποιότητα και το ύφος του, και η Hackett, σίγουρα πληροί τα κριτήρια.»

Η HackettLondon διανέμεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από την εταιρεία

Shop & Trade, www.shopandtrade.gr