Η Seez Travel, με γραφεία στην Ελλάδα και στο Λονδίνο, αποτελεί μια εταιρεία που εστιάζει στο σχεδιασμό customised ταξιδιών (travel design), σε όλο τον κόσμο, με στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών ζωής.

Το Traveller Made® αποτελεί ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιριών Travel Designing, οι οποίες διαθέτουν εκειδικευμένους και καταρτισμένους συμβούλους και εστιάζουν στο να παρέχουν μοναδικές και αποκλειστικές ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε όσους αναζητούν διαφορετικές και πρωτότυπες εμπειρίες. Η Seez Travel αποτελεί ιδρυτικό και διοικητικό μέλος του Traveller Made® και είναι η μία Traveller Made Destination Management Company για την Ελλάδα.

Το Traveller Made® έχει δημιουργήσει γύρω από τις εταιρίες Travel Designing ένα ‘οικοσύστημα’ συγκεντρώνοντας τους καλύτερους εκπροσώπους στον κλάδο της πολυτέλειας. Αυτό το ‘οικοσύστημα’ τους επιτρέπει να να μεγιστοποιήσουν την ποιότητα των ταξιδιών που σχεδιάζουν και δημιουργούν για την απρόσκοπτη ικανοποίηση του πελάτη. Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνει τα Luxury Travel Industry Awards by Traveller Made®, επιβραβεύοντας την ποιότητα σχεδιασμού και άρτια παροχή υπηρεσιών, σε έξι κατηγορίες. Τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων αλλά και των νικητών αφορούν στην αμεσότητα, διαθεσιμότητα, δημιουργία λύσεων, εξωστρέφια και ανάπτυξη. Η Seez Travel επελέγει από την επιτροπή του Traveller Made® ως υποψήφια στην κατηγορία DMC (Destination Management Companies). H επιλογή των νικητών έγινε με ψηφοφορία από όλα τα μέλη του Traveller Made® και ανακοινώθηκαν σε σχετικό galà στο Μοντρώ την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο του Luxury Travel Connection Forum του δικτύου.

Η Seez Travel διαθέτει και διαρκώς εμπλουτίζει το παγκόσμιο δίκτυο επαφών και συνεργατών της σε ολόκληρο τον κόσμο που ξεπερνούν σε αριθμό τους 2.000 από τα καλύτερα ξενοδοχεία, θέρετρα, βίλλες και γιοτ, παρέχοντας πρόσβαση σε ανθρώπους και μέρη με σκοπό να βιώσουν εμπειρίες με έναν μοναδικό τρόπο. Ενδεικτικά αποτελεί preferred partner των Four Seasons, Starwood Luxury Privileges, Pure Life Experiences, Oetker Collection Masterpiece Hotels, Peninsula Hotels, Raffles Hotels & Resorts, Fairmont, Shangri-La Hotels & Resorts.

Seez Travel: seize your time in between γιατί αυτός είναι ο χρόνος που αποσπούμε από την καθημερινότητά για να ταξιδέψουμε και να βιώσουμε νέες εμπειρίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Seez Travel, επικοινωνήστε με τη Virginia Wills:

Τηλ.: 210 6833300

Email: virginia.wills@seeztravel.com