Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους στο τρίτο κατά σειρά σεμινάριο του νέου κύκλου “Online Success-Internet Marketing: Tools & Strategy” που θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, INNOVATHENS.

Η Samsung εμπλουτίζει το πρόγραμμα των σεμιναρίων της στο INNOVATHENS με στόχο την παροχή ευκαιριών επιμόρφωσης προς τους νέους. Σκοπός της εταιρείας είναι να συμβάλει στη δημιουργία επιπλέον εφοδίων που θα χρησιμεύσουν στη μετάβαση από την εκπαίδευση στην αγορά εργασίας.

Τo συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε όσους έχουν μία μικρή επιχείρηση και επιθυμούν να βρουν τρόπους να την προωθήσουν ή σε νέους που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις αναφορικά με την καλύτερη χρήση των online εργαλείων.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια δύο ωρών (16:00-18:00). Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας του δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link www.samsung.com/gr/innovathens/, καθώς και καλώντας στο 213 0109300, καθημερινές (10.00 – 16.00). Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.