Γιορτάζοντας την αγάπη, η νέα συλλογή κοσμημάτων VALENTINE’S 2015 της PANDORA αποπνέει ρομαντισμό μέσα από τα νέα πολύτιμα σύμβολα, αλλά και τα υπόλοιπα κοσμήματα, που αποτυπώνουν τη δέσμευση για αγάπη και αφοσίωση, τώρα και για πάντα!

Λόγια αγάπης
Κοσμήματα με τη λέξη Αγάπη, περίτεχνα διακοσμημένα με κυβική ζιρκόνια σε ασήμι, η νέα σειρά Αγάπης αποτυπώνει το ρομαντικό πνεύμα που μας περιστοιχίζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και τις τρέχουσες τάσεις για προσωπική έκφραση συναισθημάτων. Η γραμματοσειρά, η οποία δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη σειρά κοσμημάτων διαθέτει το σχήμα της καρδιάς στην θέση του «o» (Love), ενώ η νέα μορφή των πολύτιμων πετραδιών δίνει τη μορφή της κίνησης του υγρού σε κάθε κομμάτι της συλλογής.

Ευαίσθητες καρδιές
Λεπτεπίλεπτες καρδιές από πολύτιμα υλικά, στολίζουν τα κοσμήματα, συμβολίζοντας τους δεσμούς αγάπης. Το μενταγιόν παραμένει στο επίκεντρο στη νέα συλλογή, με μία ειδική έκδοση από μία μεγάλη μασίφ ασημένια καρδιά που «κλείνει μέσα της» μία μικρότερη, διακοσμημένη με περίτεχνη κυβική ζιρκόνια, συμβολίζοντας τους αιώνιους δεσμούς αγάπης. Η συλλογή ολοκληρώνεται όμως και από άλλα πολύτιμα κομμάτια, όπως δαχτυλίδια και σκουλαρίκια, από 14k χρυσό και ασήμι που αποτυπώνουν το απόλυτο σύμβολο της αγάπης, την καρδιά.

Ρομαντικά δαχτυλίδια
Διακοσμημένο με τους κύκλους του άπειρου, γλυκά φιλιά και διάτρητο με πολύτιμη κυβική ζιρκόνια, το όμορφο συμμετρικό δαχτυλίδι από ασήμι παρουσιάζει μια σύγχρονη εκδοχή για την αγάπη.

Επαναπροσδιορίζοντας το κλασσικό
Το κλασσικό κομψό και λεπτεπίλεπτο pavé επαναπροσδιορίζεται με περίτεχνα επικαλυπτόμενα στρώματα που περιπλέκονται σαν τους δεσμούς της αγάπης.

Αγάπη παντού!
Το απόλυτο σύμβολο αγάπης της συλλογής σε καρδιά φιλιγκράν από μασίφ ασήμι και 14k χρυσό, συμπυκνώνει απόλυτα το αίσθημα του Αγίου Βαλεντίνου και της αγάπης που είναι τόσο εύθραυστη. Με στοιχεία διχρωμίας που συμβολίζουν την πολύτιμη αίσθηση του έρωτα και της συνύπαρξης δύο ατόμων, αποτελεί την τέλεια διαχρονική γοητευτική προσθήκη σε κάθε βραχιόλι PANDORA.

Tα ξεχωριστά κοσμήματα PANDORA χαρακτηρίζονται από προηγμένη δεξιοτεχνία και χειροποίητες λεπτομέρειες, αφού είναι δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για ξεχωριστές περιστάσεις. Σχεδιάζονται στη Δανία και κατασκευάζονται από χρυσό 14 καρατίων, ασήμι 925 ύψιστης ποιότητας, με ημιπολύτιμους λίθους και αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, ενώ αποτελούν ένα ανεκτίμητο δώρο για κάθε περίσταση. Τα κοσμήματα PANDORA εκπληρώνουν την περιβαλλοντική ευθύνη της εταιρείας, αφού όλα τα πολύτιμα υλικά που χρησιμοποιεί προέρχονται από αξιόπιστες πηγές. Κάθε δημιουργία προσθέτει αξία και βιωσιμότητα, ενώ δίνει στα κοσμήματα προστιθέμενη αξία.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρείτε στο www.pandora.net και στη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας στο www.pandorashop.gr

Σχετικά με την PANDORA

Η PANDORA ιδρύθηκε το 1982 και εδρεύει στην Κοπεγχάγη της Δανίας. Η εταιρεία σχεδιάζει και δημιουργεί μοντέρνα και μοναδικά κοσμήματα υψηλής ποιότητας, χειροποίητα και αυθεντικά, από μασίφ ασήμι και χρυσό σε συνδυασμό με πολύτιμους λίθους, σε προσιτές τιμές. Τα κοσμήματα PANDORA πωλούνται σε πάνω από 70 χώρες σε έξι ηπείρους με περίπου 10.300 σημεία πώλησης, εκ των οποίων τα 1.000 είναι concept stores. Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 7.300 άτομα σε όλο τον κόσμο.

Η PANDORA Jewelry Hellas, ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και την Κύπρο ακολουθώντας την παγκόσμια επιτυχία του brand. Τα είδη PANDORA πωλούνται μέσα από ένα ευρύ δίκτυο με concept stores αλλά και συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.pandora.net.