Η διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των νικητών του
Social Impact Award Greece 2017 ξεκίνησε και περιμένει τη δική σου συμμετοχή έως και τα μεσάνυχτα της 27ης Σεπτεμβρίου!

Το Social Impact Award (SIA) είναι ένας διεθνής διαγωνισμός που διοργανώνεται παράλληλα σε 18 χώρες της Ευρώπης. Στόχος του είναι να αναδείξει νέες επιχειρήσεις οι οποίες βρίσκουν λύσεις για τις κοινωνικές προκλήσεις της εποχής μας και να υποστηρίξει την έννοια και την πρακτική της νεανικής κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Το Social Impact Award απευθύνεται σε φοιτητές και νέους που θέλουν να φέρουν μία αλλαγή στην κοινωνία, αξιοποιώντας καινοτόμες και δημιουργικές μεθόδους και αναπτύσσοντας τις δικές τους επιχειρηματικές πρωτοβουλίες.

Γνωρίστε τους 8 #SIAfinalists 2017 (σε αλφαβητική σειρά):

1. Έχεις Μήνυμα! Μια πλατφόρμα που έχει ως σκοπό να φέρει κοντά οργανισμούς με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο για την προώθηση, την προβολή και την περαιτέρω ενίσχυση του έργου τους.
2. Προχωράμε Μια πλατφόρμα social video advocacy με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε διάφορα κοινωνικά θέματα.
3. Career Sign Ένας οργανισμός που παρέχει εξατομικευμένη συμβουλευτική για θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε άτομα με αναπηρία ή άλλες δυσκολίες.
4. Labyrinth of Senses – Ένα βιωματικό εργαστήρι εξοικείωσης με την αναπηρία, όπου κυριαρχούν η αφή, η ακοή, η όσφρηση και η όραση.
5. Oriento Μια εφαρμογή προσανατολισμού εξαιρετικής ακρίβειας για άτομα με προβλήματα όρασης.
6. Sharing Life – Μία υπηρεσία που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών σε θέματα υγείας και εκμάθησης Α’ βοηθειών.
7. Unique Minds Ο πρώτος οργανισμός που παρέχει ακαδημαϊκό προσανατολισμό σε νέους, φέρνοντας σε επαφή φοιτητές και μαθητές.
8. uSea – Μια εφαρμογή για την καταγραφή των θαλάσσιων ξενικών εισβολικών ειδών στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή και συλλογή στοιχείων από τους ίδιους τους χρήστες.

👉 Μπορείτε να ψηφίσετε τους τρεις #SIAfinalists τις επιλογής σας εδώ: https://goo.gl/uJ11FD

Kάθε χρήστης έχει δικαίωμα να ψηφίσει μία φορά! Η ψηφοφορία κλείνει την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 23:59.

Περισσότερες πληροφορίες για το Social Impact Award εδώκαι εδώ
Δείτε αναλυτικά τα μέλη της κριτικής επιτροπήςεδώ.

Καλωσορίζουμε τη νέα γενιά κοινωνικών επιχειρήσεων!

#SIA | #SIAgreece | #SIAgreece17 | @socialimpactaward