Ο Σάκης Ρουβάς ανέτρεψε για ακόμα μια φορά τα δεδομένα της διασκέδασης, την Τετάρτη 27 Ιουλίου στο RAKKAN Mykonos. Ο κορυφαίος star, παρουσίασε ένα δυναμικό μουσικό υπερθέαμα με γενικό τίτλο #TheSummerEclipse και απογείωσε το κοινό με την εκρηκτική σκηνική του παρουσία σε ένα εντυπωσιακό live performance, γεμάτο ανατροπές, το οποίο αποτέλεσε το μουσικό event του καλοκαιριού!

Το RAKKAN Mykonos που αποτελεί ήδη τον πιο hot προορισμό απαιτητικών προσωπικοτήτων της Ελλάδας και του εξωτερικού κατακλύστηκε από νωρίς από χιλιάδες κόσμου. Το βράδυ της Τρίτης η καρδιά της Μυκόνου χτυπούσε στο RAKKAN Mykonos με την «αύρα» του #TheSummerEclipse και τη λάμψη του κορυφαίου σταρ να στρέφουν την προσοχή του νησιού στο top event του καλοκαιριού κερδίζοντας τις εντυπώσεις! Ο Σάκης Ρουβάς για μία ακόμα φορά πρωτοτύπησε παρουσιάζοντας ένα εκρηκτικό υπερθέαμα με πολλές εκπλήξεις και φαντασμαγορική έναρξη μίας φλεγόμενης έκλειψης με φόντο τον καλοκαιρινό ουρανό και τη θάλασσα του Αιγαίου!

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες το κοινό αποθέωνε τον Σάκη Ρουβά, τραγουδώντας και χορεύοντας σε ένα ανεπανάληπτο καλοκαιρινό party γεμάτο ρυθμό, ένταση, πάθος και έρωτα!