Στην Αθήνα βρέθηκε ο διάσημος Illusionist DMC, πρωταγωνιστής της σειράς BeyondMagicwithDMC, που προβάλλεται από το National Geographic Channel στον ΟΤΕ TV, για μία μοναδική εμφάνιση στο πλαίσιο του 2ου Athens Science Festival. Ο OTETVκαι τοNationalGeographicChannel συμμετέχουν στο φεστιβάλ μέσα από σειρά δράσεων με κεντρικό θέμα «Διασκέδασε το Μυαλό σου».

Ο DMC παρουσίασε κάποια από τα πιο δημοφιλή του κόλπα με τράπουλα, τεχνικές illusion και mind reading tricks στο κατάμεστο αμφιθέατρο εντός της Τεχνόπολης. Μιλώντας για την επίσκεψή του στην Αθήνα είπε: «Αγαπώ την Αθήνα και την ιστορία της. Είναι μία πόλη που είναι ταυτόχρονα μοντέρνα και ιστορική και αυτό το βλέπεις στους ανθρώπους της. Υπάρχει μία αίσθηση ιστορικότητας εδώ και αυτό είναι μοναδικό».

Στο πλαίσιο του 2ου Athens Science Festival, o ΟΤΕ TV και το National Geographic Channel παρουσιάζουν την ψυχαγωγική πλευρά της επιστήμης μέσα από μία σειρά από δράσεις, πειράματα και παιχνίδια, εμπνευσμένα από δημοφιλείς σειρές ντοκιμαντέρ, όπως Brain Games, Street Genius, Going Deep withDavidRees, Έξω από τα Όρια της Επιστήμης, CrowdControlκαιBeyondMagicwithDMC.

Οι δράσεις του ΟΤΕ TV και του National Geographic Channel θα φιλοξενούνται στο κτίριο «Δεξαμενές Καθαρισμού» της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, έως τις 22 Μαρτίου.