Οι ONIRAMA μας παρουσίασαν τη νέα τους επιτυχία, ‘World Party’, από τη MINOS EMI που κέρδισε ήδη της εντυπώσεις. Το πρώτο αγγλόφωνο single του πιο δυναμικού συγκροτήματος αποτελεί το τραγούδι τίτλων της ομώνυμης επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς! Οι ONIRAMA πρωτοπορούν για ακόμα μία φορά με ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι που ξεχωρίζει για τον ’ανεβαστικό’ ρυθμό του και τα έντονα συναισθήματα που προκαλεί, στήνοντας ένα μουσικό party που ξεσηκώνει!

Το εκρηκτικό video clip, που υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του οίκου ρολογιών ΟΟΖΟΟ, αποτυπώνει την ενέργεια των ONIRAMA επί σκηνής με αριστουργηματικό τρόπο, μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Παπαδάκου, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά γιατί έχουν χαρακτηριστεί ως το πιο δυναμικό συγκρότημα! Τα γυρίσματα του video clip διήρκησαν 24 ώρες με τους ONIRAMA να στήνουν ένα ‘World Party’ σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε κεντρική περιοχή της Αθήνας.

Η μουσική του τραγουδιού, όπως και οι στίχοι του ‘World Party’, είναι του Θοδωρή Μαραντίνη. Οι ONIRAMA δίνοντας έμφαση για ακόμα μία φορά στην ποιότητα του ήχου και της παραγωγής συνεργάστηκαν με 5 διαφορετικά studios σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αγγλία (Tedbury) και Νέα Υόρκη με το αποτέλεσμα να τους δικαιώνει αποσπώντας θετικές κριτικές.