Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε ότι έλαβε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το βραβείο “Σειρά της Χρονιάς” για τον Μονόχρωμο Εκτυπωτή/ MFP, καθώς και πέντε ακόμα βραβεία για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, στα ‘2015 Buyers Laboratory (BLI) Winter Awards’.

Συγκεκριμένα οι εκτυπωτές και τα πολυμηχανήματα της εταιρείας αναγνωρίστηκαν για τις υψηλές επιδόσεις τους, την ενεργειακή απόδοση, τον οικολογικό τους χαρακτήρα και την ευκολία χρήσης. Στην κατηγορία εκτυπωτών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο εκτυπωτής ProXpress C2620DW με τεχνολογία NFC έλαβε το βραβείο “Outstanding A4 color Printer”, ενώ ο C2670FW κέρδισε την αντίστοιχη βράβευση στην κατηγορία MFP. Ο MultiXpress M5370LX, παράλληλα, έλαβε το βραβείο “Outstanding A4 Monochrome MFP” για μεγάλες επιχειρήσεις.

Τα πολυμηχανήματα διακρίθηκαν από το BLI για την οθόνη αφής των συσκευών, τις υψηλές επιδόσεις και την οικονομική αποδοτικότητα τους. Ιδανικός για επαγγελματικό περιβάλλον, ο MultiXpress X4300 έλαβε το βραβείο “Outstanding 21 to 30ppm A3 Color MFP”. Ο κύριος George Mikolay, Senior Product Editor για Α3 Αντιγραφικά και Πολυμηχανήματα, δήλωσε «Ο Samsung MultiXpress X4300LX παρουσίασε απίστευτη αξιοπιστία στο τεστ των 120.000 impressions, ενώ προσφέρει ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα έγχρωμης εκτύπωσης. Αντίστοιχα, όπου υπάρχει κατά βάση ανάγκη για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις, ο εκτυπωτής έλαβε πολύ υψηλή βαθμολογία είτε για αντιγραφές είτε για εκτυπώσεις».

Το μονόχρωμο laser πολυμηχάνημα της Samsung, Xpress M2885FW, έλαβε το βραβείο “Outstanding Achievement in Energy Efficiency”, για την ενεργειακή του απόδοση, αναδεικνύοντας τις διαρκείς προσπάθειες της Samsung για ανάπτυξη καινοτόμων και αποδοτικών προϊόντων. Το μοντέλο αυτό προσφέρει επιπλέον οφέλη στους καταναλωτές, περιορίζοντας την ετήσια κατανάλωση ενέργειας με μία σειρά από λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας. Η Lisa Reider, Senior Product Editor για Scanners και Περιβαλλοντικά θέματα στο BLI, δήλωσε «Ένας ετήσιος ρυθμός κατανάλωσης ενέργειας του 48% είναι σχεδόν στο μισό του μέσου όρου, κάτι που είναι σπάνιο για προϊόντα που ελέγχουμε εδώ στο BLI. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung κερδίζει βραβείο για ενεργειακά αποδοτικές συσκευές, καθώς έχει ήδη κερδίσει πέντε ακόμα αντίστοιχα βραβεία BLI στο παρελθόν. Ο Xpress M2885FW είναι ένα ακόμα εξαιρετικό παράδειγμα της περιβαλλοντικής στρατηγικής της Samsung».

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, φωτογραφικών μηχανών, οικιακών συσκευών, εκτυπωτών, ιατρικών συσκευών, συστημάτων δικτύου και ημιαγωγών. Παράλληλα, ηγούμαστε στο χώρο του Internet of Things, μέσω, μεταξύ άλλων, των πρωτοβουλιών μας για Ψηφιακή Υγεία και Έξυπνα Σπίτια. Απασχολούμε 307.000 άτομα σε 84 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το επίσημο blog μας στο global.samsungtomorrow.com.

Σχετικά με το Buyers Laboratory LLC

Το Buyers Laboratory LLC (BLI) είναι ο παγκοσμίως ηγετικός ανεξάρτητος πάροχος αναλυτικών πληροφοριών και υπηρεσιών σχετικά με τις βιομηχανίες ψηφιακής εικόνας και διαχείρισης εγγράφων. Για περισσότερα από 50 χρόνια, οι υποψήφιοι αγοραστές βασίζονταν στο BLI, ώστε να κατανοήσουν τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα των εκάστοτε συσκευών, για να πάρουν τη σωστότερη απόφαση αγοράς, ενώ οι επαγγελματίες σε κλάδους πωλήσεων, marketing και προϊόντων, εμπιστεύονται το BLI για πληροφορίες και καθοδήγηση στην ανάπτυξη προϊόντων, ανταγωνιστικότητα του προϊόντος, δίκτυο πωλήσεων ή υποστήριξη marketing. Αξιοποιώντας τις διαδικτυακά διαθέσιμες υπηρεσίες bliQ και Solutions Center, 40.000 επαγγελματίες παγκοσμίως μπορούν να συγκρίνουν λύσεις hardware και software για περισσότερα από 15.000 προϊόντα στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των αναλυτικών προδιαγραφών και των αποτελεσμάτων αξιολόγησης από το εργαστήριο του BLI, καθώς και άλλων εκθέσεων αξιολόγησης των προϊόντων από τα εργαστήρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Μεγάλη Βρετανία. Οι υπηρεσίες είναι, επίσης, διαθέσιμες μέσω φορητών συσκευών, προσφέροντας πρόσβαση στη βιβλιοθήκη με τις αξιολογήσεις του BLI, σε συλλογή φωτογραφιών, δυσεύρετη βιβλιογραφία από κατασκευαστές και πολύτιμα εργαλεία για τη διαμόρφωση των προϊόντων, υπολογισμό του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας (TCO) και της ετήσιας κατανάλωσης ισχύος. Το BLI προσφέρει, επίσης, συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες δοκιμών, που βοηθούν τους κατασκευαστές να αναπτύξουν και να κυκλοφορήσουν στην αγορά καλύτερα προϊόντα και αναλώσιμα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.buyerslab.com.