Η εταιρεία Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών Α.Ε. (Hellenic Duty Free Shops S.A.),  που λειτουργεί  114 καταστήματα σε  44 σημεία στην Ελλάδα (αεροδρόμια, λιμάνια, μεθοριακούς σταθμούς), προχώρησε σε συνεργασία με τη Socialab για τη δημιουργία της εορταστικής τους ενέργειας.  

Santa on Duty

Η ανάθεση αυτή αφορά στην ενέργεια, “Santa on Duty”, που δημιουργήθηκε και υλοποιήθηκε από τη Socialab στο digital περιβάλλον και έχει ως πρωταγωνιστή τον αγαπημένο σε όλους, Άγιο Βασίλη. Στο ειδικά διαμορφωμένο microsite, http://santaonduty.dutyfreeshops.gr/, ο Άγιος Βασίλης είναι “on duty” και χαρίζει πλούσια γιορτινά δώρα Hellenic Duty Free Shops, σε όσους απαντήσουν σε ποιο προορισμό θα ήθελαν να ταξιδέψουν.

Η ενέργεια θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, ενώ κάθε μέρα θα κληρώνεται ένας τυχερός νικητής, ο οποίος θα κερδίζει ένα επώνυμο άρωμα από τα Hellenic Duty Free Shops. Παράλληλα, κάθε συμμετέχοντας μπαίνει και στην τυχερή λίστα του Άγιου Βασίλη, για το μεγάλο δώρο, όπου μπορεί να διεκδικήσει ένα αεροπορικό εισιτήριο για δύο άτομα, προσφορά της Aegean.


Στο microsite που φιλοξενείται η ενέργεια μπορεί κανείς όχι μόνο να μιλήσει στον Άγιο Βασίλη, αλλά και να δει το βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί (https://www.youtube.com/watch?v=bbMxK_xj6Mw).