Τα παιδιά κοντά μας είναι ευτυχισμένα, ανεξάρτητα και αυτόνομα και μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον νιώθοντας αποδοχή, αγάπη και σεβασμό.
Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, σε έκταση 80 στρεμμάτων συνολικά, είναι φτιαγμένες από μη τοξικά και μη καρκινογόνα υλικά και τα παιδιά νιώθουν ασφάλεια καθώς μαθαίνουν και παίζουν σε ένα χώρο μαζί με παιδιά της ηλικίας τους, που φυλάσσεται 24 ώρες το 24 όρο.
Μέσα στις εγκαταστάσεις μας, υπάρχουν πισίνες, γήπεδα, εστιατόριο, βιβλιοθήκη και βοτανικοί κήποι, ώστε να δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να κάνουν όλες τις δραστηριότητες που επιθυμούν στο πρωινό τους πρόγραμμα.
Δημιουργούμε ένα οικογενειακό περιβάλλον πλούσιο σε ερεθίσματα, ώστε το κάθε παιδί χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις του, να γνωρίσει τον εαυτό του, να καλλιεργήσει δεξιότητες και να ανακαλύψει τον κόσμο γύρω του.
Ο χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος για παιδιά προσχολικής ηλικίας με παιδική χαρά, αμμοδόχους, παιχνίδια με νερό, βιβλιοθήκη, δραστηριότητες εξωτερικού χώρου, κήπο και μποστάνι.
Ένας πολύ σημαντικός στόχος μας είναι η ανάπτυξη ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων. Μέσα από ειδικά προγράμματα συναισθηματικής νοημοσύνης, τα παιδιά μαθαίνουν να διαχειρίζονται τα συναισθήματα τους.
Επίσης καλλιεργούν δεξιότητες ζωής και εκπαιδεύονται ήδη από τον παιδικό σταθμό, για να ενδυναμωθούν και να κατακτήσουν τεχνικές διαχείρισης του σχολικού εκφοβισμού, δεξιότητες διαμεσολάβησης, αποτελεσματικής επικοινωνίας, παρουσιάσεων κλπ
Οι γονείς ενημερώνονται συστηματικά από ειδικούς για θέματα που τους απασχολούν και μαθαίνουν τρόπους χειρισμού καταστάσεων με τα παιδιά τους.
Χρησιμοποιούνται καινοτόμα εκπαιδευτικά εργαλεία, ώστε να αποτυπώνεται με ακρίβεια η μοναδικότητα του κάθε μαθητή.
Eίμαστε το μοναδικό Νηπιαγωγείο, όπου τα παιδιά από 2,5 ετών κάνουν καθημερινά Αγγλικά με βιωματικό τρόπο, υπό την Αιγίδα του πανεπιστημίου του Cambridge.
Επίσης είμαστε το μοναδικό Νηπιαγωγείο, που ανιχνεύει και καλλιεργεί τις ιδιαίτερες κλίσεις και το χάρισμα του κάθε παιδιού από 2,5 χρονών, σύμφωνα με το πρόγραμμα των πολλαπλών τύπων νοημοσύνης από το Πανεπιστήμιο του Harvard
Τα τμήματά μας ξεκινούν από 1η Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες, kinder, τηλ. 210 6685 600, -625
www.ziridis.gr
https://www.youtube.com/watch?v=CFMA4__-tkc
(Στιγμές από το Νηπιαγωγείο μας)

Δελτίο Τύπου