Πίσω από μια ομάδα marketing κρύβεται ένας χαρισματικός leader, και πίσω από έναν επιτυχημένο leader βρίσκεται πάντα μια δυναμική και δημιουργική ομάδα!

LP1_1380_new

Αν με ρωτούσατε ποια είναι η αίσθηση από αυτήν την συνάντηση θα σας απαντούσα ακριβώς το παραπάνω.

Δες εδώ την συνέντευξη 

Το απόγευμα που συναντηθήκαμε με τον Group Brand Manager Cosmetics- Suncare Hellas Consumer Division της GR SARANTIS S.A, Ιάκωβο Πουτάκογλο, ήταν μια από αυτές που τις περιμένεις με ανυπομονησία.

LP1_1348_new

Μια ομάδα ανθρώπων γεμάτη ενέργεια και αγάπη για τη δουλειά τους, ένας όμιλος που ακόμη και σε αυτό το πιεστικό κλίμα και τις συνεχόμενες αλλαγές, αποδεικνύει ότι η σωστή οργάνωση, η συνέπεια, η πίστη σε ελληνικά Brands είναι το κλειδί της επιτυχίας.

LP1_1395_new

Όπως χαρακτηριστικά μου επισημαίνει ο Ιάκωβος Πουτάκογλου, η νέα τάξη πραγμάτων πρέπει να κάνει πολλούς marketers να αναλογιστούν την μέχρι τώρα τακτική τους. Οι καταναλωτές θέλουν πλέον αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας, συμμετοχή και αυθεντικότητα.

LP1_1350_new

 

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχημένου marketer; Φαντασία, δημιουργικότητα, προσαρμοστικότητα και φυσικά ομαδικό πνεύμα.

“Η πίστη στην ομάδα και η αγάπη για ότι κάνεις! Πρέπει να αγαπάς και τους αριθμούς φυσικά… “, αυτή είναι η απάντηση που λαμβάνω όχι μόνο δια στόματος του κ. Πουτάκογλου αλλά και από τα πρόσωπα της ομάδας marketing που είναι επικεφαλής!

LP1_1390_new

Στόχος τους; Να συνεχίσουν να είναι τα αγαπημένα Brands να είναι η πρώτη επιλογή των Ελλήνων καταναλωτών. Ένα στοίχημα που όπως όλα δείχνουν, το έχουν κερδίσει!

Photo credits: Λευτέρης Παρτσάλης 

Interview: Μαρία Κωφίδου