Η Suzuki αποκαλύπτει τα πρωτότυπα iK-2 και iM-4 στη Γενεύη

Όπως συνηθίζει η Suzuki Motor Corporation στις μεγάλες εκθέσεις αυτοκινήτου από το 2013 και έπειτα, έτσι και εφέτος θα παρουσιάσει στα πλαίσια της 85ης Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης δύο νέα πρωτότυπα μοντέλα.

Η παγκόσμια πρεμιέρα των δύο νέων πρωτότυπων πιθανόν να σηματοδοτεί την αφετηρία των προϊοντικών πλάνων των επόμενων ετών.

iK-2
Το iK-2 είναι το ιδανικό compact αυτοκίνητο, εξελιγμένο στο πρωτοποριακό θεματικό πλαίσιο “Harmonized Force”. Συνδυάζοντας ιδανικά όλα εκείνα τα σημεία-κλειδιά που περιμένει κανείς από ένα αυτοκίνητο αυτού του μεγέθους, ανεβάζει τον πήχη στην κατηγορία του.

iM-4
Το iM-4 είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό μικρό 4×4 που εξελίχθηκε στο θεματικό πλαίσιο “Shape the Inspiration”. Είναι μια εντελώς νέα πρόταση από τη Suzuki που συνδυάζει το αυθεντικό DNA ενός compact 4×4 με τις νέες τεχνολογίες και το ξεχωριστό στιλ και αποσκοπεί να προσφέρει στους οδηγούς νέους δρόμους έμπνευσης.

Αναλυτικές πληροφορίες θα αποκαλυφθούν στη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει η Suzuki την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015 στις 11.15 π.μ.

Ένας αποκλειστικός δικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στη διεύθυνση http://www.globalsuzuki.com/geneva2015/

*Η 85η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα είναι ανοιχτή για τον Τύπο την 3η και 4η Μαρτίου και για το κοινό από τις 5 έως τις 15 Μαρτίου.