Με τεράστια επιτυχία η Oral-B 3D White πραγματοποίησε ένα exclusive event στη Βαρκελώνη, στο οποίο συμμετείχε η πρέσβειράς της , η παγκοσμίου φήμης music icon Shakira. 60 τυχεροί από όλη την Ευρώπη, ανάμεσά τους και δύο Έλληνες, είχαν την ευκαιρία να εμπνευστούν από την απόλυτη πολυδιάστατη γυναίκα, για το πώς να δείχνουν και να αισθάνονται καλά, αλλά και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να βοηθήσει τις γυναίκες να διατηρήσουν το λαμπερό τους χαμόγελο και να τις προτρέψει να αντιμετωπίζουν με αυτοπεποίθηση για τον κόσμο γύρω τους. Στο πλαίσιο αυτό, η Shakira μίλησε για τη δύναμη ενός λαμπερού χαμόγελου και μοιράστηκε τα μυστικά της για τον πολυδιάστατο εαυτό της και τα επιτεύγματά της ως μητέρα, τραγουδίστρια, performer και φιλάνθρωπος.

Τη Shakira πλαισίωνε μία ομάδα 3 ειδικών της Oral-B 3D White οι οποίοι έδωσαν μίνι σεμινάρια και παραδείγματα που είχαν ως στόχο να εμπνεύσουν τους καλεσμένους να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Παράλληλα, μίλησαν για το πόσο σημαντικό είναι το χαμόγελο και μοιράστηκαν τα μυστικά τους για το πως μπορούμε να το διατηρήσουμε πιο λαμπερό!

Η make-up artist Caroline Barnes, το εντυπωσιακό πελατολόγιο της οποίας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την Kylie Minogue και τη Sheryl Crow, βοήθησε τους καλεσμένους να αναδείξουν το καλύτερό τους χαμόγελο, παραδίδοντας make-up tutorials και αποκαλύπτοντας τα δικά της κορυφαία επαγγελματικά μυστικά.

Μερικά από τα κορυφαία μυστικά της Caroline για το πως να αναδεικνύουμε το καλύτερο μας χαμόγελο, είναι:

Η καθημερινή απολέπιση των χειλιών σε συνδυασμό με τη χρήση ενός lip balm πριν τον ύπνο, καθώς αυτό επιτρέπει την ενυδάτωση των χειλιών κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η αποφυγή χρήσης scrub στα χείλη, καθώς το δέρμα είναι πολύ ευαίσθητο και το scrub μπορεί να τα τραυματίσει.

Τα χρώματα κραγιόν μπορούν να αλλάξουν τον τόνο του λευκού των δοντιών. Θα πρέπει να αποφεύγονται οι ζεστές του μπεζ και του καφές, γιατί μπορεί να δείχνουν τα δόντια σας ελαφρώς αποχρωματισμένα.

Οι αποχρώσεις κραγιόν που δημιουργούν αντίθεση με το χρώμα των δοντιών και τα κάνουν να φαίνονται πιο λευκά είναι το ψυχρό κόκκινο, το ζεστό φούξια και το ροζ, αλλά και αποχρώσεις στο χρώμα του βατόμουρου.

Για τους fan των nude αποχρώσεων, η χρήση lip gloss στο κέντρο των χειλιών προσθέτει λάμψη που δημιουργεί μια τρισδιάστατη όψη στα χείλη και τα κάνει να φαίνονται πιο γεμάτα.

Χρήση του μολυβιού για τα χείλη όχι μόνο στο περίγραμμα, αλλά και σε όλη την επιφάνεια ως βάση, έτσι ώστε όταν το κραγιόν ξεθωριάσει, να μην ξεχωρίζει το περίγραμμα των χελιών.
Η οδοντίατρος των celebrities Δρ. Nancy Rosen, η οποία ασχολείται με την αισθητική οδοντιατρική για περισσότερο από 15 χρόνια και πιστεύει ότι ένα τέλειο χαμόγελο αποτελεί το κλειδί για την τόνωση της αυτοπεποίθησης, μοιράστηκε τα κορυφαία της μυστικά για τη φροντίδα ενός λαμπερού χαμόγελου. Επίσης, επισήμανε στο κοινό ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε να χαμογελάμε! ΄Σύμφωνα με δήλωσή της «Είναι ωραίο να χαμογελάς σε κάποιον και όταν κάποιος χαμογελάει σε μένα, τότε σκέφτομαι ότι πρόκειται για έναν έξυπνο, προσεγγίσιμο, φιλικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση άνθρωπο. Και αυτό με κάνει να θέλω να περιτριγυρίζομαι από τέτοιους ανθρώπους».

Παράλληλα, παρουσίασε τα αποτελέσματα μιας έρευνας από το HOPL (Harris Interactive Inc.), η οποία πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.000 ενηλίκων ηλικίας από 18 έως 50. Στην έρευνα οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν για τη σημασία που έχει ένα καλό χαμόγελο σε διάφορες πτυχές της ζωής και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει σημαντικό ρόλο, καθώς το χαμόγελό τους ήταν το πρώτο πράγμα που θα ήθελαν να βελτιώσουν.

Πώς ένα χαμόγελο μπορεί να επηρεάσει θετικά τη ζωή μας:

75% των ανθρώπων θεωρούν το ωραίο χαμόγελο, ως ένα σημαντικό παράγοντα για μια νέα δουλειά.

94% των ανθρώπων είπαν ότι το χαμόγελο είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούν στην εμφάνιση κάποιου.

71% των ανθρώπων δήλωσαν πως όταν διαθέτει κανείς ωραίο χαμόγελο, κάνει πιο εύκολα φίλους.

77% των ερωτηθέντων ανέφεραν ότι αυτοί που διαθέτουν κάποιον αποχρωματισμό στα δόντια τους είναι πιο ανασφαλείς με την εμφάνιση τους.

84% των ανθρώπων θεωρούν ότι το όμορφο χαμόγελο είναι σημαντικός παράγοντας στην προσέλκυση νέου συντρόφου.

86% πιστεύει ότι οι άνθρωποι που έχουν λευκό χαμόγελο είναι πιο ελκυστικοί.

Τέλος, η Tammy Tibbetts, πρέσβειρα φιλανθρωπίας, μίλησε με πάθος για τη σημασία του να κάνει κανείς το καλό, αλλά και για το έργο και την εμπειρία της σχετικά με το πως ολόκληρες κοινότητες μπορούν να αναπτυχθούν μέσω της εκπαίδευσης των γυναικών και των κοριτσιών, ενώ προέτρεψε τους συμμετέχοντες να δίνουν και εκείνοι τον καλύτερό τους εαυτό.