Μία απολαυστική βραδιά με ένα εντυπωσιακό μουσικοθεατρικό έργο, γιατί Life’s Good!

Αθήνα, 20 Μαρτίου 2015 — Η LG Electronics Hellas (LG) σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και στο πλαίσιο της κοινής ενέργειας life’s good.gr, προσφέρουν σε 120 τυχερούς την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία παράσταση της ροκ όπερας του Νίκου Καρβέλα «Οι Καμπάνες του Edelweiss» με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση. Με γνώμονα τη φιλοσοφία ‘Life’s Good’, η LG προσφέρει μια βραδιά διασκέδασης με μία εντυπωσιακή μουσικοθεατρική παράσταση, γεμάτη ένταση και δραματικές ερμηνείες που θα αγγίξουν τις καρδιές των θεατών.
Η νέα ροκ όπερα «Οι Καμπάνες του Edelweiss» του Νίκου Καρβέλα, του πρώτου Έλληνα συνθέτη που παρουσίασε πρωτότυπη μουσική και λιμπρέτο για ροκ όπερα, ξεκίνησε να παίζεται στο θέατρο «ΠΑΝΘΕΟΝ» από τον Φεβρουάριο. Σύμφωνα με το σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα, αποτελεί «ένα μουσικοθεατρικό όραμα που διεισδύει και αναδεικνύει το έρεβος της ανθρώπινης ύπαρξης μέσα από μια συγκλονιστική ιστορία». Ένας εξαιρετικός πολυπληθής θίασος από χορευτές και τραγουδιστές πλαισιώνει την πρωταγωνίστρια Άννα Βίσση σε μία παράσταση που αναμένεται να εντυπωσιάσει τόσο τους μουσικόφιλους, όσο και το θεατρικό κοινό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν μια από τις 60 διπλές προσκλήσεις για να παρευρεθούν στο εντυπωσιακό μουσικοθέατρο, ακολουθώντας αυτό το link.