Η νέα ξυριστική μηχανή της Gillette έρχεται να ανταποκριθεί στις ανάγκες των σύγχρονων ανδρών, που θεωρούν ότι το σώμα τους χρειάζεται ειδική περιποίηση για άνεση και αυτοπεποίθηση. Η επιδερμίδα του σώματός τους είναι πράγματι πιο ξηρή και πιο ευαίσθητη από την επιδερμίδα του προσώπου, κάνοντας πιο δύσκολη την πλοήγηση στο ανάγλυφο έδαφος του ανδρικού σώματος για ένα άνετο ξύρισμα. Το Gillette BODY έρχεται να βοηθήσει τους άνδρες σε αυτή την πολύπλοκη διαδικασία, συνδυάζοντας μοναδικά τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της Gillette για εφαρμογή σε όλο το φάσμα του ανδρικού σώματος.

Gillette BODY horizontal

Τα βασικά χαρακτηριστικά της ξυριστικής μηχανής Gillette BODY είναι:

ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΗ Σχεδιασμένη για Άνετο Ξύρισμα στο Σώμα: Γλιστρά άνετα στις καμπύλες του σώματος ακόμη και στα δύσκολα σημεία.

3 ΛΙΠΑΝΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ: Για να γλιστρά εύκολα.

3 ΛΕΠΙΔΕΣ PowerGlide®: Για άνεση και ευελιξία, ακόμη και στις πιο σημαντικές περιοχές του αντρικού σώματος.

ΑΝΤΙ-ΟΛΙΣΘΗΤΙΚΗ ΛΑΒΗ: Για τέλειο έλεγχο, ακόμη και στο ντους.

Η Μηχανή είναι διαθέσιμη σε ΣΥΣΤΗΜΑ με ανταλλακτικές λεπίδες αλλά και ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ, για όλες τις προτιμήσεις των ανδρών.

Τα συμπληρωματικά προϊόντα περιλαμβάνουν:

Ανταλλακτικές Λεπίδες: Η αγορά του Gillette BODY περιλαμβάνει πακέτα ανταλλακτικών 4 λεπίδων.

Σχετικά με τη Gillette

H Gillette, για πάνω από 110 χρόνια, προσφέρει τεχνολογία ακριβείας και απαράμιλλη απόδοση προϊόντος, βελτιώνοντας τη ζωή περισσότερων από 800 εκατομμυρίων ανδρών σε όλο τον κόσμο. Από το ξύρισμα και την περιποίηση του δέρματος, η Gillette προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των ξυριστικών μηχανών, pre-shave (gel, αφρός) και after shave. Για περισσότερες πληροφορίες και τα τελευταία νέα για τη Gillette, επισκεφθείτε http://www.gillette.gr , https://www.facebook.com/GilletteGR .