Η νέα σειρά πλυντηρίων Samsung WW6000 διαθέσιμη στην ελληνική αγορά

Η Samsung Electronics Hellas παρουσιάζει τη νέα σειρά πλυντηρίων WW6000 στην ελληνική αγορά. Τα δύο νέα μοντέλα πλυντηρίων 8 και 9 κιλών αντίστοιχα συμπληρώνουν το πλούσιο portfolio των οικιακών συσκευών τεχνολογίας Eco Bubble.

Τεχνολογία EcoBubble

Η τεχνολογία Eco Bubble προκαλεί τη δημιουργία φυσαλίδων αφρού, οι οποίες διαπερνούν τις ίνες των ρούχων, επιτρέποντας έτσι το βαθύ και απαλό καθαρισμό τους χωρίς φθορές. Επιπλέον, ο αφρός διεισδύει στο ύφασμα γρήγορα και ομοιόμορφα, με εκπληκτικά αποτελέσματα κατά το ξέβγαλμα, χωρίς υπολείμματα απορρυπαντικού ή λεκέδες, ακόμα και σε κρύο νερό. Συγκεκριμένα η πλύση με κρύο νερό (15°C) είναι το ίδιο αποδοτική με την πλύση σε ζεστό, εξοικονομώντας ενέργεια, φροντίζοντας τα ρούχα και κάνοντας οικονομία.

DigitalInverterMotor
Η νέα σειρά πλυντηρίων WW6000 διαθέτει τον ψηφιακό συμπιεστή (Digital Inverter Motor), ο οποίος συνοδεύεται από 10ετή εγγύηση. Ο ψηφιακός συμπιεστής εξασφαλίζει μειωμένα επίπεδα θορύβου και κραδασμούς κατά την πλύση αλλά και στο στύψιμο, καθώς και σταθερή λειτουργία του πλυντηρίου στις διακυμάνσεις του ρεύματος.

Πρόγραμμα BubbleSoak
Τα νέα πλυντήρια έρχονται εξοπλισμένα με το καινοτόμο πρόγραμμα Bubble Soak που λειτουργεί ουσιαστικά σαν πρόπλυση και μουλιάζει τα ρούχα, πριν ξεκινήσει η πλύση, επιτυγχάνοντας έτσι ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και αφαίρεση των δύσκολων λεκέδων. Οι κινήσεις του κάδου του πλυντηρίου προσομοιάζουν την πλύση στο χέρι. Έτσι, οι λεκέδες απομακρύνονται άψογα, ενώ αποτρέπονται τα ίχνη απορρυπαντικού πάνω στα υφάσματα.

Πρόγραμμα SuperSpeed
Επιπλέον το πρόγραμμα Super Speed επιτυγχάνει εκπληκτικά αποτελέσματα καθαρισμού σε λιγότερο χρόνο. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα χάρη στη μεγάλη ταχύτητα πλύσης των ρούχων και της γρήγορης περιστροφής του κάδου από την αρχή της πλύσης, μειώνεται ο χρόνος σε λιγότερο από 1 ώρα. Είναι ιδανικό για τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και τον περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο για τις οικιακές δουλειές.