Το διώροφο κατάστημα βρέθηκε στη Μαρίνα Φλοίσβου από τις 29 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να αποκτήσουν συλλεκτικά Coca-Cola αντικείμενα.
Στο πλαίσιο αυτό, η Asset Ogilvy Public Relations σχεδίασε μια σειρά από δράσεις για τους καταναλωτές, γεμάτες μουσική και εκπλήξεις.
Εκπρόσωποι των Μέσων , bloggers, συνεργάτες και εργαζόμενοι της Coca-Cola είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο χώρο του Pop-Up Store κατά τη διάρκεια μιας αποκλειστικής εκδήλωσης.
Οι γνωστοί DJs και παραγωγοί Pitsi, Dino και Reckless «έντυσαν» με τις μελωδίες τους τα βράδια στη Μαρίνα Φλοίσβου, ενώ celebrities προσκλήθηκαν και πραγματοποίησαν τις αγορές τους στο Coca-Cola Pop-Up Store, ενισχύοντας έτσι το έργο της ΜΚΟ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ».
Επίσης, όλοι οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να δώσουν μια δεύτερη ζωή στο μπουκάλι της Coca-Cola, διακοσμώντας το με τη βοήθεια καλλιτεχνών στο 2nd Life Corner.
Αποκορύφωμα των δράσεων, η επίσκεψη του κορυφαίου σταρ Σάκη Ρουβά στο Coca-Cola Pop-Up Store. Ο πιο «πολυφιλημένος» Έλληνας καλλιτέχνης συνάντησε από κοντά 50 υπερτυχερούς θαυμαστές του, και πραγματοποίησε γυρίσματα για το video clip του νέου του τραγουδιού «Φίλα με».