Ελλάδα-Ουγγαρία μόνο στο ΟΤΕ TV

0
752

Την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας στον δρόμο για το Euro της Γαλλίας, απέναντι στην Ουγγαρία, καθώς και άλλες 17 αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων Ισπανία-Ουκρανία, Αγγλία-Λιθουανία, Ολλανδία-Τουρκία και Γερμανία-Γεωργία, θα μπορούν να απολαύσουν ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια στα κανάλια OTE SPORT οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, το τριήμερο 27-29 Μαρτίου.

 

Στο αθλητικό πρόγραμμα της εβδομάδας, ξεχωρίζει ακόμη ο αγώνας ΑΕΚ-Άρης για την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ενώ τα φώτα πέφτουν στην πίστα της Μαλαισίας για τον δεύτερο αγώνα της Formula 1.

Στα κινηματογραφικά, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, την πρεμιέρα του οσκαρικού και θεαματικού Interstellar στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand, του καυστικού και βασισμένου στην ιστορία του Στρος Καν Welcome to New York του Έιμπελ Φεράρα, με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ σε μία από τις καλύτερες ερμηνείες του, στο OTE CINEMA 1HD, τη σουρεαλιστική κωμωδία από την Μ. Βρετανία Ο Μπάνι και η Σερβιτόρα στο OTE CINEMA 2HD, ή την sci-fi περιπέτεια Στα Όρια του Αύριο, με τους Τομ Κρουζ και Έμιλι Μπλαντ στο Village Cinema.