Η έναρξη της περιόδου των χειμερινών εκπτώσεων ξεκινά τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου. Τα 3 επίπεδα του RIVER WEST είναι γεμάτα με μοναδικά καταστήματα με τις καλύτερες επιλογές για ψώνια και διασκέδαση. Οι φετινές εκπτώσεις στα καταστήματα του εμπορικού θα κινηθούν μεταξύ του 20% και του 70% και είναι σίγουρο ότι όλες οι κρεμάστρες θα μείνουν άδειες!
Παράλληλα με τις εκπτώσεις, το RIVER WEST προσθέτει στο δυναμικό και δύο νέα καταστήματα.
Το νέο κατάστημα υποδημάτων FRED με σύμβολο το μουστάκι απευθύνεται στη fashion lover που θέλει να ανακαλύπτει νέες τάσεις και να τις υιοθετεί με το δικό της ξεχωριστό τρόπο. Στο κατάστημα FRED θα ανακαλύψετε περισσότερα από 300 σχέδια ώστε να επιλέξετε το ιδανικό για να συνοδεύσει την κάθε περίσταση.
Το νέο κατάστημα μόδας BAGaBOND υπόσχεται να προτείνει τον απόλυτο συνδυασμό από στυλ, ποιότητα και προσιτές τιμές. Στο κατάστημα BAGaBOND, στο 1ο επίπεδο του RIVER WEST, οι επισκέπτες του εμπορικού θα βρουν μοναδικές τσάντες, πορτοφόλια, φουλάρια, αξεσουάρ μόδας και επιλεγμένα ρούχα.
Κατά τη διάρκεια των φετινών εκπτώσεων, το RIVER WEST θα είναι ανοιχτό και την Κυριακή 17 Ιανουαρίου από τις 09:00 μέχρι τις 20:00.