Η LeasePlan Hellas, πιστή στη φιλοσοφία και τις αξίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που τη διακρίνουν, υλοποίησε για τέταρτη συνεχή χρονιά περιβαλλοντική δράση στην περιοχή του Υμηττού, σε συνεργασία με τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα για ακόμα μία φορά την πρόθεσή της να συνεισφέρει ουσιαστικά στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι της LeasePlan Hellas μαζί με τις οικογένειές τους, προχώρησαν το Σάββατο 21 Μαρτίου στην πρώτη αναδάσωση για το 2015, στην περιοχή δίπλα στο Στρατόπεδο Σακέττα που είχε καταστραφεί ολοσχερώς στις πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2007.

Στη διάρκεια της περιβαλλοντικής δράσης φυτεύτηκαν συνολικά 100 δέντρα.

Ο κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas, δήλωσε: «Η συνέπεια και η υπευθυνότητα που διακρίνουν τους ανθρώπους της LeasePlan Hellas αποδεικνύονται έμπρακτα μέσω της σταθερής υλοποίησης κοινωνικών και περιβαλλοντικών δράσεων, που έχουν ως μόνο κίνητρο τον εθελοντισμό και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να υλοποιούμε εθελοντικές δράσεις περιβαλλοντικού και κοινωνικού χαρακτήρα, που αποτελούν βασικό κομμάτι του DNA της εταιρείας μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.»

Περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με τη LeasePlan Hellas

Η LeasePlan δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2003. Σήμερα, διαχειρίζεται περισσότερα από 13.500 αυτοκίνητα, εξυπηρετώντας περισσότερους από 1.700 πελάτες. Το ανθρώπινο δυναμικό της LeasePlan Ελλάς αποτελείται από 82 εργαζομένους.