Η Μορφούλα Ντώνα στη μεγαλύτερη δωρεάν braincoaching εκπαίδευση στην Ευρώπη

Συμμετέχετε και εσείς δωρεάν στο εισαγωγικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και λάβετε επίσημη πιστοποίηση στο coaching από την CoachingEvolutionInternational.

Ολυμπιακό πνεύμα και προπόνηση μυαλού: Η Coaching Evolution International συνεργάζεται με την Ολυμπιονίκη ρυθμικής γυμναστικής, Μορφούλα Ντώνα, στο κομμάτι της πνευματικής πειθαρχίας και πως να την αποκτήσουμε για να αντιμετωπίζουμε δύσκολες περιστάσεις και καταστάσεις υπό πίεση.

ΗCoachingEvolutionInternational, ο πρώτος εκπαιδευτικός φορέας coaching στην Ελλάδα, προσφέρει για 4η φορά στο ελληνικό κοινό την μοναδική ευκαιρία να ενημερωθεί για το coaching και να εκπαιδευτεί δωρεάν, λαμβάνοντας το πιστοποιητικό CECertificateinBasicCoachingSkills. Το 16ωρο αυτό πρόγραμμα το οποίο έχουν ήδη παρακολουθήσει πάνω από 350 άτομα το προηγούμενο έτος, θα πραγματοποιηθεί στις 21 – 22 Μαρτίου 2015 στο Orange Grove (Πρεσβεία της Ολλανδίας).

Το πρόγραμμα αποτελεί εισαγωγικό μέρος του AdvancedDiplomainGeneral & SpecificCoachingSkills το οποίο έχει αναγνωριστεί από τον επίσημο ευρωπαϊκό φορέα EuropeanMentoring & CoachingCouncil (EMCC) και έχει υποβληθεί στο διεθνή φορέα InternationalCoachFederation (ICF) για πιστοποίηση ACTP και παγκόσμια αναγνώριση.

Συγγραφέας και βασική εισηγήτρια του προγράμματος είναι η Διευθύντρια της Ακαδημίας Coaching Evolution International Πάμελα Καραβάς,Executive, Life & Wellness Coach. Η Πάμελα είναι αναγνωρισμένη coach στη Διεθνή αγορά, με δημοσιεύσεις σε κλαδικά περιοδικά παγκόσμιας κυκλοφορίας όπως το «The International Journal of Mentoring and Coaching» και το «International Coaching News». Όπως δήλωσε και η ίδια: «Το πρόγραμμα της CoachingEvolutionInternational αποτελεί το πρώτο και μοναδικό πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για life και health/wellnesscoaching στην Ελλάδα από τον Πανευρωπαϊκό φορέα . Το εισαγωγικό δωρεάν διήμερο αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να έρθει το ευρύ κοινό σε πρώτη επαφή με το coaching και να εκπαιδευτεί στα πολύτιμα εργαλεία ενός αποτελεσματικού coach, όπως η αυτογνωσία, η ενδυνάμωση της προσωπικότητας και η ανάληψη ευθυνών».

Την Πάμελα Καραβάς πλαισιώνουν οι ακόλουθοι καταξιωμένοι επαγγελματίες ως εισηγητές στο 2ήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα:

 • Μορφούλα Ντώνα, Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής: Η έννοια της πειθαρχίας και της ανθεκτικότητας –από τα Ολυμπιακά μετάλλια στη ζωή
 • Ελένη Ματράκη, MΑ, Δικηγόρος, Manager Life & Health/Wellness Coaching: Η ηθική και η νομοθεσία στο coaching – οι Κώδικες Δεοντολογίας των φορέων EMCC & ICF
 • Βάσια Μανίκα, Κλινικός Διαιτολόγος/Διατροφολόγος, πτυχ. Χαροκοπείου Πανεπιστημίου: Τι σημαίνει Health & Wellness Coaching

Η ειδική θεματολογία που θα καλυφθεί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης συμπεριλαμβάνει τα εξής:

 • Ορισμός του coaching
 • Ποια η διαφορά μεταξύ coaching, ψυχολογίας/θεραπείας και mentoring
 • Ποιες είναι οι βασικές δεξιότητες του coaching και πώς εκπαιδευόμαστε σε αυτές
 • Πώς συσχετίζεται η νευροεπιστήμη με το coaching
 • Ποιες οι διαφορές μεταξύ executive, life και health & wellness coaching
 • Ποια η σχέση της διαλεκτικής του Σωκράτη και των βασικών αρχών της Αριστοτελικής σκέψης με το coaching
 • Πώς σκέφτεται ένας επαγγελματίας coach
 • Η έννοια της πειθαρχίας και της ανθεκτικότητας
 • Ποιοι είναι οι δύο παγκόσμιοι φορείς και ποιος ο κώδικας δεοντολογίας που τους διέπει.

Το δωρεάν διήμερο θα διεξαχθεί στις 21-22 Μαρτίου 2015, 9:30 πμ – 5:30 μμ, στο χώρο του Orange Grove στην Ολλανδική Πρεσβεία,Βασιλέως Κωνσταντίνου 5, 106 74, Αθήνα, ισόγειο (είσοδος Β).

Η Coaching Evolution International θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Oriflame και το OrangeGrove για την πολύτιμη, χορηγική τους συνεισφορά.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Coaching Evolution International: info.

http:// www.coachingevolution.org

Σχετικάμετην Coaching Evolution International Academy:

Η Coaching Evolution International Academy for Coach Certification είναι ο πρώτος εκπαιδευτικός φορέας coaching στην Ελλάδα που δημιούργησε ολοκληρωμένο πρόγραμμα κολεγιακού επιπέδου διάρκειας 8 μηνών στα Ελληνικά, το οποίο αναγνωρίστηκε από τον επίσημο ευρωπαϊκό φορέα European Mentoring & Coaching Council (EMCC) και έχει υποβληθεί στο διεθνή φορέα International Coach Federation (ICF) για πιστοποίηση ACTP και παγκόσμια αναγνώριση. Το πρόγραμμα παρέχει εκπαίδευση σε τρεις βασικούς τομείς του coaching: στο Life Coaching, στο Executive Coaching και στο Health & Wellness Coaching.