Διαδραστική παράσταση “Προσεχώς Μετανάστης”

Η διαδραστική παράσταση <b>“Προσεχώς Μετανάστης”</b> των EMIGRE και του Στάθη Παναγιωτόπουλου επιστρέφει την Τρίτη 6 Ιανουαρίου ανήμερα των Φώτων στο COLPO Bar (Κατούνη 30) για να μας αλλάξει τα φώτα!

Οι <strong>EMIGRE</strong> έχοντας διανύσει αρκετά χιλιόμετρα παρέα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και ακόμα πιο δυνατή επιβιώνοντας με αυτό το κρύο από το “ζεστό” του χιούμορ, αλλά και λόγο της Χριστουγεννιάτικης επιτυχημένης εμφάνισης τους στο COLPO Bar ετοιμάζουν τις πιο ζεστές τους μελωδίες για ακόμα ένα ξέφρενο party! Οι EMIGRE με ανανεωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες, ευφάνταστες διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια του σήμερα, αλλά καιπρότερων δεκαετιών, σας υπόσχονται να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Ενώ η παρουσία τουΣτάθη Παναγιωτόπουλου πάντα θα μας επιφυλάσσει το απρόβλεπτο με το ριζοσπαστικό του ταπεραμέντο φέρνοντας την ανατροπή με παρεμβάσεις, Stand-up comedy, θεατράλε αισθητική και επίκαιρο χιούμορ!

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στο COLPO Bar, “Προσεχώς Μετανάστης” I show the light με τους EMIGRE και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να μας αλλάζουν τα φώτα στην νυχτερινή διασκέδαση με όμορφες μελωδίες και έξυπνο χιούμορ!

EMIGRE Facebook page: https://www.facebook.com/emigre

EMIGRE & STAVENTO: https://www.youtube.com/watch?v=1ClvEkVJj5g

EMIGRE – Πέφτω: https://www.youtube.com/watch?v=08itDbrCwtY

EMIGRE – Στο Τέρμα: https://www.youtube.com/watch?v=xDE64Hr0E-U
ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Facebook page: https://www.facebook.com/skylos.gr