Η Samsung Electronics Hellas και οι ολοκαίνουργιες SUHD τηλεοράσεις της προσφέρουν τη δυνατότητα σε 300 τυχερούς να ζήσουν μία κινηματογραφική εμπειρία μαζί με έναν φίλο τους, παρακολουθώντας την πρεμιέρα της ταινίας της Universal, Jurassic World, η οποία κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 11 Ιουνίου. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στα Village Cinemas στο The Mall Athens, στο Μαρούσι.

Η αγαπημένη σειρά ταινιών της δεκαετίας του ‘90, επιστρέφει φέτος με την τέταρτη συνέχεια, η οποία προσφέρει μια «ιδιαίτερη ξενάγηση» στους επισκέπτες του ανακαινισμένου πάρκου ‘Jurassic World’. Οι 300 τυχεροί που θα συμπληρώσουν πρώτοι τα στοιχεία τους στον διαγωνισμό που θα βρουν στη σελίδα της Samsung Greece στο Facebook, θα παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας που διοργανώνεται αποκλειστικά για τους φίλους της Samsung.

Τους τυχερούς περιμένουν και εκπλήξεις στον κινηματογράφο, όπου θα βρίσκονται και οι Samsung SUHD τηλεοράσεις. Οι νέες SUHD TVs προσφέρουν μοναδική κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι χάρη στον κυρτό και μοντέρνο σχεδιασμό τους, τη μοναδική ποιότητα εικόνας, τα εκπληκτικά ζωντανά χρώματα και την ανεπανάληπτη ευκρίνεια.