Τους τουρίστες που επισκέπτονται αδιάλειπτα, για πολλά χρόνια, την Κέρκυρα, βραβεύουν το Επιμελητήριο Κέρκυρας, η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων και η Ένωση Ξενοδόχων του νησιού.

«Οι τουρίστες μας που αγαπούν το νησί και έρχονται αδιάκοπτα για πολλά χρόνια, είναι η μεγάλη “περιουσία” του κερκυραϊκού τουρισμού και αποτελούν το χειροπιαστό αποτέλεσμα της πατροπαράδοτης κερκυραϊκής φιλοξενίας. Οι επαναλαμβανόμενοι αυτοί τουρίστες, έχουν κάνει την Κέρκυρα πατρίδα των θερινών τους διακοπών ή αλλιώς δεύτερο σπίτι τους. Θέλουμε λοιπόν, με αυτή την κίνηση, να τους τιμήσουμε συμβολικά και να τους ευχαριστήσουμε γιατί είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του κερκυραϊκού τουρισμού στο εξωτερικό. Είναι η ζωντανή διαφήμιση της Κέρκυρας στην πατρίδα τους. Η δράση αυτή, που ξεκινάει τώρα, πιστεύουμε και ευελπιστούμε, με την στήριξη όλων των φορέων, ότι θα καθιερωθεί σε ετήσια βάση και θα γίνει θεσμός. Είναι άλλωστε το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς τους ανθρώπους που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη, στήριξη και προώθηση του κερκυραϊκού τουρισμού διεθνώς με τον καλύτερο τρόπο» αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους το Επιμελητήριο, η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων και η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας.

Η τελετή της πρωτότυπης αυτής βράβευσης, αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, «Σπύρος Δένδιας».