Η Beiersdorf θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα τον τομέα της εκπαίδευσης στη χώρα μας, προέβη φέτος στη δωρεά υπολογιστών σε 9 σχολεία σε όλη την Ελλάδα, αποδεικνύοντας έτσι το ενδιαφέρον της και την αγάπη της προς τα παιδιά. Η παραπάνω πρωτοβουλία αποτελεί μέρος μίας συνολικής προσπάθειας που αφορά τις ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Beiersdorf.

Πιο συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία αυτή έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία για την εταιρία αφού μέσα από την βελτίωση του μαθησιακού περιβάλλοντος και την προσφορά σύγχρονων μέσων διδασκαλίας, η Beiersdorf αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την κοινωνία και βρίσκεται στο πλευρό εκατοντάδων μαθητών και δασκάλων παρέχοντας ουσιαστική βελτίωση στην καθημερινότητα και το έργο τους.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και τα σχολεία που εξοπλίστηκαν ήταν τα ακόλουθα:

Γυμνάσιο Παξών 7 υπολογιστές + 10 οθόνες
6ο δημοτικό Ιτέας Φλώρινας 7 υπολογιστές + 10 οθόνες
Γυμνάσιο Αξιούπολης Κιλκίς 7 υπολογιστές + 10 οθόνες
Δημοτικό Τέρμα Σαλαμίνος Κιλκίς 7 υπολογιστές + 10 οθόνες
2/θ ειδικό δημοτικό σχολείο Ηγουμενίτσας 7 υπολογιστές + 9 οθόνες
Γυμνάσιο Ξυλαγάνης Ροδόπης 7 υπολογιστές + 10 οθόνες
3ο γυμνάσιο Γέρακα 3 υπολογιστές + 8 οθόνες + 12 laptop
4ο δημοτικό Γέρακα 7 υπολογιστές + 9 οθόνες
8ο δημοτικο Ορεστιαδας 7 υπολογιστές + 10 οθόνες

Με το πρόγραμμα αυτό, τόσο η διοίκηση όσο και οι εργαζόμενοι της Beiersdorf Ελλάδος θεωρώντας ότι η χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών αποτελεί το μέσο εισόδου των μαθητών στην κοινωνία της πληροφορικής και στην αγορά εργασίας και νιώθοντας ουσιαστικό μέλος της κοινωνίας μας, συμβάλλει με αυτή της την προσφορά στην ανάπτυξη των νέων ανθρώπων, οι οποίοι αποτελούν το μέλλον της χώρας μας.

Σχετικά με την Beiersdorf AG

Η εταιρία καλλυντικών Beiersdorf AG έχει έδρα το Αμβούργο στην Γερμανία και απασχολεί περίπου 16.500 εργαζομένους παγκοσμίως. Οι πωλήσεις το 2012 έφθασαν τα 6 δισεκατομμύρια ευρώ και η εταιρία είναι εισηγμένη στο DAX από το Δεκέμβριο του 2008. Η Nivea, που ανήκει στη Beiersdorf, είναι η Νο1 μάρκα περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας παγκοσμίως*. Ανάμεσα σε άλλα ονόματα που περιλαμβάνονται στο επιτυχημένο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας είναι οι Eucerin, La Prairie, Liposan, 8×4 και Hansaplast. Η θυγατρική εταιρία tesa SE είναι ένας από τους παγκόσμιους κύριους κατασκευαστές αυτοκόλλητων προϊόντων και συστημάτων για τη βιομηχανία, το εμπόριο και τους καταναλωτές. Η Beiersdorf έχει περισσότερα από 130 χρόνια εμπειρίας φροντίδας της επιδερμίδας και είναι γνωστή για τα καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα της.

*Πηγή: Euromonitor International Ltd. –NIVEA ως παγκόσμια μάρκα στις κατηγορίες Περιποίηση Σώματος, Περιποίηση Προσώπου και Περιποίηση Χεριών-, στον τομέα της λιανικής, 2012.