Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», στο πλαίσιο της έκθεσης “ToyStories”, υποδέχεται τον παραμυθένιο κόσμο και τις ιστορίες των παιχνιδιών της PLAYMOBIL και προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους να παίξουν και να ζήσουν μαγευτικές περιπέτειες.

Για όλο τον αποκριάτικο Φεβρουάριο, μήνα διασκέδασης και παιχνιδιού, ο «Ελληνικός Κόσμος», θα φιλοξενήσει μεγάλα, διαδραστικά εκθέματα – παιδότοπους και θα μεταμορφωθεί σε ένα μοναδικό χώρο διασκέδασης, προσφέροντας ατέλειωτες ώρες δημιουργικού παιχνιδιού.

Ένα ολόκληρο κάστρο με το φύλακα δράκο του και τους πυργίσκους που φιλοξενούν αυθεντικές φιγούρες με αγαπημένα θέματα των παιδιών αλλά και μια ολόκληρη Βικτωριανή πόλη, ένα μοναδικό έκθεμα, δημιουργία του συλλέκτη Ντένη Βαγγόπουλου, που αποτελείται από Κουκλόσπιτα PLAYMOBIL της σειράς 1900, τα οποία κυκλοφόρησαν τη δεκαετία του ’90, περιμένουν μικρούς και μεγάλους να τα απολαύσουν και να τα θαυμάσουν από κοντά. Το γαλάζιο σχολείο, το Playmo Hill Park, το Δημαρχείο, ο καθεδρικός ναός του St. Georgebill, η έπαυλη του Alexander Graham Bell, το γαμήλιο παρεκκλήσι, η σοφίτα του Αλχημιστή, το σπίτι του ζωγράφου, η έπαυλης του Ινδού Μαχαραγιά… Κάθε Κουκλόσπιτο έχει να διηγηθεί τη δική του ιστορία με λεπτομέρειες που μας ταξιδεύουν στο παρελθόν! Ειδικευμένοι παιδαγωγοί θα βρίσκονται κοντά στα παιδιά για να τα βοηθήσουν στις περιπέτειες και όλα τα δημιουργικά παιχνίδια της PLAYMOBIL.

Η έκθεση “ToyStories” περιμένει όλους τους μικρούς Ιππότες και τους δράκους, τις πριγκίπισσες και τις νεράιδες, τους πειρατές, τους ιπποκόμους, τις μάγισσες και τα ξωτικά, να θαυμάσουν τα σπάνια συλλεκτικά παιχνίδια και να ταξιδέψουν στο παρελθόν με τις ιστορίες που θα τους διηγηθούν.

Τις ημέρες & ώρες λειτουργίας του «Ελληνικού Κόσμου»

Eλεύθερη είσοδος για τους επισκέπτες της έκθεσης “ToyStories”

www.hellenic-cosmos.gr

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Πειραιώς 254, Ταύρος

Τηλ. 212 254 0000

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ