Η FREZYDERM με τιμή εντάχθηκε στο δίκτυο Endeavor κατά το 61ο διεθνές πάνελ επιλογής (International Selection Panel – ISP) της Endeavor Global στο Μαρόκο, εκπροσωπούμενη από τον CEO, Ιωάννη Αναστασίου. Ο κορυφαίος οργανισμός Endeavor εντοπίζει επιχειρηματίες, που ηγούνται καινοτόμων επιχειρήσεων με υψηλό ρυθμό ανάπτυξης, και τους προσφέρει στρατηγικές συμβουλές παγκοσμίου βεληνεκούς προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους.

Η ελληνική εταιρεία FREZYDERM, που ιδρύθηκε το 1986, δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, που διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία. Διαθέτει ένα από τα καλύτερα Τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης καθώς και ένα σύγχρονο ιδιόκτητο εργοστάσιο, όπου αναπτύσσουν και παράγουν άριστης ποιότητας καλλυντικά τόσο για το brand name FREZYDERM, όσο και για άλλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Έχει ένα ευρύ και διαρκώς αναπτυσσόμενο portfolio, παρουσιάζοντας πρωτοποριακά προϊόντα και σημαντικές καινοτομίες, γεγονός που την έχει αναδείξει σε εταιρεία-ηγέτη στην ελληνική αγορά. Η υγιής και διαρκής πορεία ανάπτυξής της έχει οδηγήσει σε διείσδυση σε ξένες αγορές, με τα προϊόντα της σήμερα να εξάγονται σε 22 χώρες.

Συνολικά στο συγκεκριμένο ISP, κορύφωση μιας πολυδιάστατης διαδικασίας επιλογής επιχειρηματιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν από επιχειρηματικούς ηγέτες και μέλη του διεθνούς δικτύου της Endeavor 24 επιχειρηματίες, εκπροσωπώντας 18 επιχειρήσεις από 10 χώρες. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες, που πλέον είναι 1.160 από 735 εταιρείες σε 24 χώρες, απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους, έχουν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της Endeavor και σε επενδυτές. Με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσονται περαιτέρω, δημιουργούν θέσεις εργασίας και γίνονται πρότυπα για άλλους. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 500.000 θέσεις εργασίας διεθνώς και κατέγραψαν έσοδα πάνω από $8 δισ. το 2014. Στο δίκτυο της Endeavor περιλαμβάνονται οι εταιρείες Hellas Direct, Out There Media, Papadimitriou, HotelBrain, Insurance Market, ERGON, Brainbox, Think Digital Group, Green Cola,Travelplanet24/Tripsta και blueground.